Защитникът на ЦСКА Александър Бранеков шокира всички зрители на стадион “Българска армия” по време на вчерашната победа над Локо (София) с 5:1. Бранителят влезе като резерва в последните минути и успя да се разпише след хубав рейд и удар по земята. Вместо да се радва на попадението си, Бранеков се затича и показа среден пръст на публиката, която започна да го освирква.

На прибиране към съблекалните защитникът захвърли фланелката си на земята в стил скандалджията от Интер Марио Балотели. Както е известно, нападателят на “нерадзурите” предизвика страхотен скандал след първия полуфинал с Барселона. Той захвърли презрително екипа си, след като бе освиркан от тифозите на Интер.

По подобен начин Бранеков реагира след края на двубоя с Локо (София). На прибиране към тунела публиката го аплодира за играта му, всички играчи се радваха, а новобранецът мина край резервната скамейка, метна фланелката си и показвайки среден пръст, не бегом се прибра в съблекалнята.

“Никой не разбра защо реагира по такъв начин”, заявиха фенове на “червените”.

“Видях, че имаше някакви жестове от негова страна, но не мога повече да коментирам. Ще видя какво е станало и ще взема решение”, каза треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров./БЛИЦ