Пореден скандал се заформил между Коко Динев и бившата шефка на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова. БЛИЦ научи, че причина за напрежението са Кирил Акалски, Том, Дани Кики и още няколко футболисти, които все още били собственост на Топалова. Тя искала играчите да бъдат продадени, за да може да прибере парите от трансферите. Треньорът на “черно-белите” Христо Бонев и Коко Динев обаче вече отхвърлиха няколко оферти и провалиха продажбите, което вбеси Топалова.

Тримата бяха желани от Славия, но Зума настоява да останат в Локомотив. Източници от “Лаута” продължават да твърдят, че Коко Динев все още не се е разплатил с Галя Топалова по сделката за прехвърлянето на акциите и затова парите от продадените футболисти трябва да отидат при нея, а не в джоба на бизнесмена от Сандански.

“Не случайно в клуба бе взет на работа Иван Петлешков, най-близкият човек до Топалова, докато тя управляваше. Той влиза в ролята на надзорник на финансовите дела на настоящото ръководство”, припомни човек от Локомотив./БЛИЦ