Звездата на Лудогорец Иван Стоянов коментира състоянието на отбора след завръщането от Турция. По време на лагера там шампионите биха първенците на Молдова - Шериф (3:1) и на Литва - Екранас (3:0). “Има още контроли до края на подготовката, но тепърва предстои трудната част. Новите попълнения се представиха добре в първите два мача, надявам се в следващите да ги видим в още по-добра светлина.

И аз, както и всички останали, се интересувам от състоянието на конкурентите. Да не се заблуждаваме със загубите, които фиксираха Левски и равенствата на ЦСКА. Те са ни конкуренти за титлата и затова ще се борим докрай”, заяви националът.

Съотборникът му Михаил Александров бе в добро настроение на летището. “Мога да коментирам новите само като характер, а като футболисти – щом са в този отбор, значи разполагат с нужните качества. Надявам се да паснат добре на отбора. Предпочитам да не коментирам конкурентите, защото е най-добре да си гледаме нашата работа, а останалите да се съобразяват с нас. Надявам се да сме на верен път”, каза юношата на ЦСКА.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ