Футболистите на ЦСКА посрещнаха на нож новината, че Драголюб Симонович поема цялата спортно-техническа власт в тима. Сърбинът дойде с тази мисия в Борисовата градина и благодарение на него Милен Радуканов беше отстранен. Впоследствие Дуци се изпокараха с боса Димитър Борисов и Димитър Пенев, а играчите се обявиха против него. Симонович беше отстранен временно от ЦСКА, но след вечното дерби с “Левски” го върнаха обратно. Нещо повече – от днес той ще дърпа изцяло конците, ще води тренировките и мачовете. Ще стои на пейката, но в ролята на главен мениджър, защото няма лиценз.
 
След като чули новината, играчите подскочили. БЛИЦ припомня, че всички футболисти са против Дуци с малки изключения. Най-върли противници на Симонович са Мишел Платини и Янис Зику. Единствените, които стоят зад сърбина, са Костадин Стоянов и Петър Стоянов. Двамата бяха при Дуци в периода, в който той водеше Сливен.
 
“Гади ни се от Дуци! Отвратителна история! Победихме “Левски” без него. Всичко беше наред. Сега ни сюрпризираха с новината, че му дават цялата треньорска власт. Питахме Пената какво става, а той само вдигна рамене и каза, че е безсилен. Това е ЦСКА, не искаме алкохолик да ни тренира”, изригнаха футболисти пред БЛИЦ. Те обаче категорично отказаха да бъдат цитирани.
 
“Нали знаете какво ще ни се случи, ако излязат имената ни. Със сигурност ще се простим с място в първия отбор. Лошото е, че някои ваши колеги играят по свирката на Дуци и го бранят. Феновете също мълчат. Трябва и ние да мълчим и да тренираме в такава обстановка”, добавиха играчите.