Част от футболистите на ЦСКА бяха вчера следобед на разпит в офиса на "Титан". Там те даваха обяснения пред президента Димитър Борисов и спортно-техническия директор Емил Костадинов по повод позорната игра и загуба от Олимпиакос (Никозия). Играчите казали, че всичко в колектива е наред, нямали и финансови претенции, изобщо нещата в отбора били супер, пише вестник "Тема спорт". Признали обаче, че са подценили много съперника, а той се е оказал доста по-силен, отколкото са очаквали. Затова се стигнало до резила.

Според запознати обаче до фиаското се стигнало и заради звездоманията, която е обхванала част от състезателите. Твърди се, че Павел Виданов и още двама-трима негови колеги се помислили за велики футболисти след някои добри игри в контролите. Задниците им лъснаха обаче в четвъртък вечер на "Васил Левски".

Според други слухове футболистите на ЦСКА за пореден път направили бойкот заради неполучени заплати. Говори се, че имат да взимат по две месечни възнаграждения и няколко премии, като босът Димитър Борисов призна само за една забавена заплата./БЛИЦ