Футболистите на Левски намериха за какво да мърморят. Хора от постоянното присъствие на "Герена" твърдят, че играчите са останали разочаровани от кратката почивка, която ще имат през лятото. Те искали да прекарат по-дълго време със семействата си след тежкия сезон.

Левски почти се класира за Лига Европа и ще се включи от втория предварителен кръг. Това директно съкрати ваканцията на "сините". Колегите им от ЦСКА ще почиват по-дълго, тъй като евроучастието им започва от третия предварителен кръг.

Георги Иванов отпусна само три седмици почивка, тъй като отборът трябва да направи два подготвителни лагера преди началото на новия сезон, пише вестник "7 дни спорт". Краткото време за подготовка сериозно притиска Гонзо и екипа му. Първият мач на "сините" в Европа е на 15 юли, а реваншът - седмица по-късно.

Футболистите ще бъдат пуснати във ваканция в понеделник, веднага след последния мач от сезона. Ден по-рано на Герeна гостува Сливен, който вече се спаси от изпадане. Това означава, че играчите ще трябва да се явят обратно на Герена на 7 юни. Те ще имат един месец за подготовка. Една седмица ще тренират в София, а след това са предвидени два лагера./БЛИЦ