Футболистите на Локомотив (София) се надяват днес най-после да се видят с президента си Николай Гигов, който не се е мяркал пред тях от два месеца. Играчите ще бъдат в 12:30 часа на стадиона в "Надежда", след което се очаква пристигането на боса.

Както е известно, бъдещето на Локо (Сф) не е ясно. Играчите не знаят дали изобщо ще има отбор след Нова година. Футболистите чакат по 4 заплати. За премиите са забравили отдавна, тъй като не побеждават. "Железничарите" се представиха трагично през есенния полусезон и заемат 12-ото място в "А" група с едва 13 спечелени точки. Селекцията на Тони Велков също така отпадна и от турнира за Купата на България - от Калиакра след изпълнение на дузпи.

Не е ясно решението на клубния собственик Николай Гигов дали ще продължи да издържа тима. Бизнесменът нееднократно алармира, че не може да се справя със ситуацията. Той също така изчаква дали Локомотив ще получи възможност да стопанисва стадиона в "Надежда". Забавянето на процедурата бави и неговото решение за бъдещето на клуба.

За днес от 14:00 часа е предвидена контрола с Малеш (Микрево). В нея Велков ще пусне предимно юноши на клуба.