Още едно "орле" се завърна в Пирин (Благоевград). Става въпрос за бившия защитник на ЦСКА, Локомотив (София) и Славия Александър Дюлгеров, който за последно беше в Румъния, защитавайки екипа на елитния Конкордия. Клубът от Кяжна, предградие на Букурещ, не предложи нов договор на 25-годишния Дюлгеров и той избра да се завърне в родния си Пирин.

"Орлетата" заминават днес привечер за подготвителен лагер в Банско. Двадесет и четири състезателя ще се качат в клубния автобус за планинския град, където благоевградчани ще останат до 3 юли. Пиринци ще се подготвят през цялото време на лагера на стадиона в Добринище.

От основната група, която започна подготовка миналия понеделник, отпадат състезателите от миналия сезон – Петър Тончев, Евгени Тунтев и Андрей Стоев. Отзовани бяха и двама от юношите – Йордан Гошев и Борислав Сандев.

До края на седмицата се очакват още две-три имена да се присъединят към отбора в Банско. По време на престоя там ще се проведат и няколко контроли – утре е срещата в Ракитово с "Ботев" (Пловдив) - от 18:00 часа, в събота с Локомотив (Пловдив), 1 юли с Банско и последната контрола от този етап е на 3 юли със Септември (Симитли) в Крупник.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015