ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият футболист на ЦСКА и настоящ играещ помощник-треньор на Витоша (Бистрица) – Георги Амзин (на 31 години), е кандидат за кмет на селото. Той е издигнат от ГЕРБ, а една от предизборните му изяви ще е на специално организиран турнир на махалите на Бистрица, в който участие ще вземат Канап, Заир, Парцал и Гроб. На събитието ще присъстват бившите играчи на Левски и ЦСКА – Валери Божинов и Емил Гъргоров, които също играха за "тигрите" от Бистрица.

Георги Амзин прави първите си стъпки във футбола именно в школата на Витоша. На 6 години се мести в Левски-Раковски, а след това е привлечен на “Герена”. На по-късен етап преминава в юношите на ЦСКА. С червената фланелка демонстрира качества и стига и до първия отбор, записвайки един официален мач.

За родния си Витоша (Бистрица) има над 200 двубоя в професионалния футбол.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Каним ви на турнира „Купите на Махалите“, който ще се проведе на 1.10.2023 г. на стадион „Витоша“. Нека докажем, че Цар Футбол е жив точно там, където всичко е започнало, а именно в махалите и между приятели", призова Амзин в социалните мрежи.

По повод кандидатурата си за кмет на Бистрица той написа следното: 

Здравейте, приятели!
За тези, които не ме познават, аз съм Георги Амзин. Като професионален спортист съм убеден, че трябва да се боря докрай за важните решения в живота.

Горд съм, че мога да ви се представя и като кандидат за кмет на този прекрасен край, който всички ние наричаме Дом.
Село Бистрица не е просто място на картата, то съхранява нашата история, култура и бъдещето на нашите деца.

На 31 години, семеен и баща на две прекрасни деца, аз добре разбирам какви са нуждите и предизвикателствата на семействата в нашето село.
Именно децата ми са главен стимул да се боря за подобрение на живота тук.

Приятели, с труд и постоянство се постига много, а може да постигнем още повече, ако бъдем единни в желанието си за нещо по-добро. Именно заради това се обръщам към вас с призив за подкрепа.

Обещавам ви постоянна информираност относно нещата, които сме поискали да направим за Бистрица, за това кой ни е подал ръка и кой ни е отказал. Това трябва да е обект на непрекъснат контрол, а не само дните преди избори. Призовавам ви да вървим заедно, стъпка по стъпка напред по пътеката, водеща към по-доброто бъдеще на Бистрица.

По-подробна информация за приоритетите, върху които ще работим, ще ви запозная по време на кампанията.

Благодаря ви за подкрепата и доверието!".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Здравейте, приятели! За тези, които не ме познават, аз съм Георги Амзин. Като професионален спортист съм убеден, че...

Публикувахте от Georgi Amzin в Събота, 23 септември 2023 г.