Треньорът на Берое Илиан Илиев заяви след победата с 3:0 срещу Локомотив (Мездра), че отборът ще го има и през пролетта.

"Въпреки че резултатът е 3:0 и изглежда категоричен успех, като че ли ние сме били пълни господари на терена. Аз мисля, че резултатът лъже. Имаше някои ситуации, при които от липса на самочувствие можеше да сгрешим", коментира старши треньорът на Берое.

"При 2:0, ако бяха влезли двете положения на домакините, мисля, че щеше да ни бъде трудно и дори да се стигне до продължения. След като играхме преди 3 дни и мач срещу Монтана при продължение днес мисля, че дори щяхме да отпаднем. Продължаваме напред за купата, но знаете каква е ситуацията при нас и момчетата не се радват много след мача", добави наставникът на тима от Стара Загора.

"Колкото до травмата на Георги Андонов, не мога да кажа сега веднага след мача доколко е тежка. Берое ще го има и през пролетта, но не зная в каква формация ще играем. Никой от тези играчи не иска да напуска, защото създадохме добър колектив, но все пак всеки храни семейство и в тази криза ни е много трудно. Както чувам до 15 декември е крайният срок за молби до арбитража и много от момчетата ще подадат такива. Ако се появят обаче финансови средства, те няма да разтрогнат и ще оттеглят молбите си", каза още Илиан Илиев.