Илиан Илиев записа победа в последния си мач начело на Берое, след като тимът му надигра с 2:0 Черно море. Спецът поема "Левски", на който в петък (11 май) предстои домакинство именно на заралии.

"Мачът между "Левски" и Берое няма да бъде лесен за нито един от двата отбора. Ще бъде труден мач, защото Берое израсна през втория полусезон и показа много добра игра. Неслучайно в последните 5 мача не сме получили нито един гол", коментира Илиев след срещата с Черно море.

„Трябва да сме доволни от това, което направихме днес, изпуснахме много положения. Въпреки това футболистите играха много добре, на моменти дори се забавлявахме. Футболистите показаха, че са хора с характер и съм им благодарен за това, което показаха. Не си тръгвам, ще продължа да бъда с отбора, но Иво (б.р. - Ивко Ганчев) ще си води тренировките и подготовката. Чувствам се добре в Стара Загора. И в трудните моменти съм се чувствал добре тук. Пет години с предния престой съм вече в Стара Загора, не са малък период. До 25-26 май ще съм в Стара Загора. Чувствам се удовлетворен от футболистите и от публиката, която ми стана на крака“, каза още Илиан Илиев.