Наставникът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев остана доволен от играта на своите футболисти, които победиха с 1:0 Спартак (Миява) в контролна среща, с която клубът отбеляза 90-годишнината от основаването си. Треньорът сподели, че някои от по-младите футболисти ще получат шанс за изява като титуляри в предстоящите срещи за първенството.

"Доволен съм, че футболистите подходиха сериозно към двубоя, все пак се готвим за мача със Славия. Най-малко важен беше резултатът, имаше моменти, в които играхме добре в офанзивен план", сподели наставникът на "смърфовете". 

"2-3 момчета от младите се доближават до това да започнат като титуляри. Сега ни предстоят мачове със Славия и Верея, както и за Купата, не могат да играят все едни и същи, така че ще пускам и някои от младите", коментира още Илиев. 

"През годините съм видял, че хората в Пловдив уважават отбора си, когато той се опитва да играе футбол. Феновете са подкрепяли тима и когато е губел, но е играел футбол. Много е важно за футболистите да играят освободено, надявам се с представянето си да върнем още повече хора по трибуните", добави треньорът на Локомотив. 

"Не сме се свързвали с Иван Бандаловски, никой не ни е казвал, че той иска да се завърне в България. Сигурно всеки отбор с проблеми в тази зона би се радвал да го има в отбора си, но си мисля, че той сега би искал да продължи в чужбина", завърши Илиев. 

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига