Новият старши треньор на “Левски” Илиан Илиев изрази задоволство от представянето на своите играчи при победата с 2:1 над унгарския Гьор в контролна среща, играна в Линдабрун.
 
“Резултатът в контролните срещи не е толкова важен. Като за трета контрола се представихме добре. Играчите се справиха с това, което отработваме на тренировките. Задържахме топката и си подавахме добре. Доволен съм от показаното старание. Добре се представихме и в моментите, когато противникът владееше топката, въпреки че имаме доста работа в тази посока”, заяви Илиев.
 
“Станислав Ангелов е новият капитан на “Левски”. Ясни са тримата играчи, които ще носят лентата. Това са Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Пламен Илиев. Пламен е твърде млад за първи капитан. Младежки национал е и му е рано да се товари с толкова отговорност”, допълни треньорът на “сините”.
 
“Има още някои детайли да се уточнят около Жоао Перейра, тъй като Евертън бяха в почивка. Добър млад футболист. Конкуренцията между него и Карвальо ще полезна за отбора. Знаем качествата на Карвальо, нищо че е на 31 години. Той познава първенство. При него има голямо желание, да вкарва при първия случай. При него головете ще започнат да падат”, заяви Илиан Илиев.