Консултантът към Управителния съвет на "Левски" Иван Вуцов обяви, че никой от шефовете в клуба не го е търсил. Точно преди 25 дни Вуцата влезе в открита полемика с Илиан Илиев, атакувайки селекцията на отбора, както и проекта за нов стадион.

Треньорът пробва да потуши напрежението, обявявайки, че ще иска среща със Сивия кардинал и е готов да послуша съветите му.

„Ще взема мерки срещу Иван Вуцов", обяви тогава Илиан. До ден-днешен обаче двамата така и не са разговаряли.

„Никой не ме е търсил. Нито Иво Тонев, нито Илиан Илиев. Чух, че казаха пред медиите, че ще искат среща с мен. На този етап никой не се е обадил. Все пак те имат много задължения и може би не са намерили време. Винаги съм казвал, че съм готов да помогна със съвет, когато се налага", обяви пред "Меридиан Мач" Иван Вуцов.

Легендата допълни, че е имал възможност да наблюдава част от контролите на тима в Кипър.

„Имам мнение за играта на "Левски", но не желая да коментирам. Има спортно-технически щаб, който си знае работата", допълни многозначително Вуцов.

Той се върна и на случаите, в които е посъветвал Иво Тонев за случващото се в "Левски". Изпълнителният директор разкри наскоро, че е искал три пъти мнението на легендата, като веднъж дори Вуцата го е убедил да не глобява футболистите - след загубата от ЦСКА (0:1).

„Нормално е, когато Иво поиска съвет, да му го дам. Никога не съм бил привърженик на глобите, а и като цяло на прибързаните действия", завърши Иван Вуцов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ