Старши треньорът на “Левски” Илиан Илиев не бе особено доволен от представянето на тима при победата с 4:1 над новака в “А” група Пирин (Гоце Делчев). Той изрази задоволство от показаното през първото полувреме, но не и от играта през втората част. Той призна, че играчите са психически затормозени от отпадането от евротурнирите.
 
“Доволен съм от показаното през първото полувреме. Пресирахме, търсихме свободните пространства. След смените това се промени. От първата част съм доволен, от втората не чак толкова. Не се знае дали ще можем да използваме отсъстващите футболисти за първия мач с Черноморец. В понеделник трябва част от тях да започнат да тренират. Това не означава, че ще играят. Опциите ни са ограничени и затова взехме и млади момчета“, коментира Илиан Илиев.
 
“Отпадането от евротурнирите е удар за нас. Със сигурност има някакво психическо затормозяване. Днес момчетата показаха, че можем да правим интересни неща в атака. Ясно е, че в събота мачът няма да бъде толкова лежерен какъвто беше днес. Има доста, върху които да работим. Ако имаме малко късмет може да се получат добри неща. През следващата седмица ще обърнем повече внимание на Черноморец. Те са агресивен отбор, който пресира. Надявам се през новия сезон да се вдигне нивото на футбола. Виждате, че има много отбори с високи цел”, сподели треньорът на “Левски”.