Наставникът на “Левски” Илиан Илиев даде традиционната пресконференция преди началото на родното първенство. “Сините” се изправят в събота от 20:00 часа срещу Черноморец на стадион “Георги Аспарухов”.

"В отбора има напрежение, но това е нормално. От загубата в Сараево насам с екипа ми работихме много върху психическото възстановяване на футболистите. Смея да твърдя, че постигнахме напредък. За нас най-важното е утре да спечелим, като в същото време покажем нашия стил на игра. Имаме футболисти, които са доказали, че могат да играят силно", заяви Илиев преди дебюта си с “Левски” в “А” група.

"Уважавам Херо и като специалист, и като човек. Затова не искам да коментирам казаното от него", отвърна треньорът на “Левски” на думите на наставника на Черноморец, че е знаел предварително кой ще бъде рефер на двубоя.

"На този етап Де Карвальо е по-сработен с останалите играчи и затова той ще бъде титуляр. Жоао Силва се движи добре по терена, но се нуждае от още време за адаптация", заяви Илиев.

Специалистът потвърди, че клубът няма да привлича повече нови играчи: "Това са футболистите поне до края на полусезoна. Няма да взимаме Каядо от Берое. Феновете от Стара Загора ме "грабнаха" заради трансфера на Димитър Везалов, но ние направихме размяна с Иво Иванов, който повече нямаше как да играе в "Левски".