Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след успеха с 3:1 над Крумовград и сребърните медали в efbet Лига. Той си пожела добър жребий в Лигата на конференциите, защото не очаква да е лесно на „моряците“.  

„Благодарен съм на футболистите и феновете. Имахме трудни моменти. Когато бяхме заедно, успяхме да ги преодолеем“, каза Илиев.

„Други години сме имали много добро представяне като гости и домакини, но много моменти сме пропускали у дома. Не го допуснахме този сезон и това е в основата, че сме толкова напред в класирането. Основата е това, че създадохме един изключителен колектив. Имаме доверието на ръководството и публиката. Надяваме се на добър жребий в Лигата на конференциите, защото виждаме, че няма да е лесно“, добави той, след което говори за бъдещето си.

„Георги Иванов е казал много точно, че има разговори (дали ще мога да съчетавам работата си в Черно море с тази в националния отбор). Когато се съберем на лагер с националния отбор ще се изнасят нещата. Не съм запознат къде ще играем, мисля, че ще играем евротурнирите в Разград“.