Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Треньорът на “Левски” Илиан Илиев обяви на брифинга преди мача с Берое, че тимът му ще преследва четири победи до следващата пауза в шампионата. Той засегна и темата със слуховете за договорки между двата тима.
 
“Наслушал съм се на глупости. Преди бях от другата страна и давах мачове, а сега ще взимам. Глупости! Говорят се от хора, които постоянно се съмняват в някакви конспирации. Те от 1944-а живеят в конспиративно време. До следващата пауза в шампионата искаме да направим четири добри мача и да ги спечелим“, заяви старши треньорът на “Левски”.
 
Естествено, че мачът с Берое утре е по-специален, след като бях 5 години в Берое. За времето прекарано в Стара Загора хубавите моменти са доста повече. Никой не може да ми вземе това, което съм преживял с Берое. Има хора, които познавам, но поне 5-6 нови чужденци, които аз не познавам. Тимът играе силно у дома. В момента теренът в Стара Загора е може би най-добрият в България. Такива мачове трябва да има повече в предвид обстановка, терен и отбори“, каза още Илиан Илиев.
 
“Илиян Йорданов е добро попълнение, защото е млад и има всички качества да направи добра кариера. Всичко зависи от него. Имаме още една опция по крилата. Опоку не е типично крило. В момента той има лични проблеми и затова не може да разчитаме за този мач на него. Може да потърсим още едно крило за по-нататък. Не търсим защитник на всяка цена. На този етап, ако се появи нещо, трябва да е свободен агент, да е добър играч, а такива предложения към нас все още няма”, допълни специалистът.
 
“Владимир Гаджев е добре, няма контузия. Беше уморен от националния отбор, но мисля, че имаше време да се възстанови. Даниел Димов е добре, тренира нормално, не е в същата форма като от преди травмата, но е опция. Опциите ни бяха ограничени до миналия мач. Сега Димитър Везалов и Александър Башлиев са на линия, наистина, не са напълно готови, но увеличават опциите ни в отбрана. Няма шанс Базил де Карвальо и Жоао Силва да започнат заедно на терена. Няма да променям схемата ни на игра (4-2-3-1). Ще изберем най-доброто", добави Илиев.