Старши треньорът на Берое Илиан Илиев запази спокойствие и коментира без еуфория победата над ЦСКА с 1:0. Старозагорци изхвърлиха “червените” в 1/4-финал за купата на България и се класираха за полуфиналите.

“Изиграхме много правилно двубоя. Ако беше за първенство, щяхме да тръгнем по съвсем различен начин. Играхме много умно. Не се получи някакъв спектакъл, но момчетата заслужават този подарък. Футболистите бяха коректни, а залогът беше голям, особено за ЦСКА. За нас не е фикс идея да вземем купата. Играхме за тези хора по трибуните. Остават 2 мача. Нека се възстановим и да видим жребия. Ще изиграем полуфинала и то на максимални обороти”, каза Илиан Илиев.

“Ние имаме колектив и той се дължи на това, че работим заедно повече от 2 години. Минахме през “Б” група, което беше положително, там си направихме отбора. Другото положително за нас е вярната публика”, завърши треньорът.

"Ние играем за премия от по 1000 лева на мач. За този двубой сумата беше по около 1200 лева на човек. Човекът, който ни даде премиите за победата над Литекс, влезе в съблекалнята и каза, че днес ще даде по 500 лева на титулярите и тези, които влязат в игра. Така че могат да се събера по 1600-1700 лева на човек”, заяви Илиев, след като бе помолен да коментира информацията, че футболистите на ЦСКА са играли за премия от по 5000 лева на човек./БЛИЦ