ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на българския национален отбор Илиан Илиев говори след равенството с Азербайджан (1:1) в турнира FIFA Pro Series. Напите водеха до 87-ата минута, когато получиха гол на празна врата.

"Имахме ситуации при 1:0, с които да затворим мача и да го спечелим. Така стана, че в края ни изравниха. Трябва да извадим позитивните неща от мача. Да стоим високо на чужд терен, да пресираме", сподели той.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Вижте, когато има условия да се играе футбол. Първо, мисля, че имаме още резерви в държането на топката. Трябва да имаме повече самочувствие при изнасянето на топката. Това се нещата, които да коригираме и естествено играта в защита. Малко се уморихме. След гола имахме 3-4 ситуации, в които трябваше да затворим мача, но не успяхме. Това че ги създадохме пак е добър атестат", каза още треньорът.

"Като си гост го отдаваш на обстановката, те рискуваха доста и ние в тези ситуации, ако бяхме направили бързи контраатаки, можеше да не завърши така мача. Противникът е победил Швеция тук на този стадион преди няколко месеца", допълни селекционерът.

"Знаете, че последните ни резултати срещу отбори, които са по-слаби от Азербайджан не бяха прекрасни", завърши Илиев.