Илиан Илиев коментира равенството 1:1 срещу арменския Импулс в контрола, която се игра днес в Кипър.

“Не съм доволен, че не победихме. Единственото положително е, че момчетата изиграха цял мач. Имаше напрежение, не знам от какво е породено. Нито противникът беше агресивен...на някои им тежи фланелката, не показаха какво могат. Но този период трябва да го изживеят, защото имат качества”, заяви Илиев след ремито.

“Ако от контролите започнем да се притесняваме и вкарваме напрежение от загубите или равните...Трябва да го избием още преди първенството. Критики?! Не сме от хората, които критикуват, както някои други треньори. Има леко стъписване в новите, ще има разговори, но не за вкарване на напрежение, а да се отърсят от него”, допълни още треньорът.

“Днес играхме много на сигурно, да не сгрешим, да не допуснем гол. Ако в една контрола играем, за да не грешим, в мачовете няма как да направим нещо хубаво. Това, което днес не показахме, е, че държахме топката, но нямаше дълбочина, нямаше разиграване. Имаме още една контрола, но тези, които играят в неделя, не е гаранция, че ще започнат титуляри в първия мач срещу Черноморец. Контролите са важни да държиш топката, да чувстваш, че владееш ситуацията на терена, да играеш с удоволствие. Наистина някои от момчетата излязоха с повече напрежение”, завърши Илиан Илиев./БЛИЦ