Илиан Илиев заяви след победата с 1:0 над Видима-Раковски, че това е бил най-тежкият му мач като треньор.

"Това бе със сигурност най-тежкия ми мач като треньор, защото бе наложително да спечелим. Надявам се да продължим да печелим точки", заяви Илиев след успеха.

"Искам да поздравя играчите си, защото зная какво им е. Поздравявам ги за характера, който демонстрираха. Успехът бе много важен в психологически план. Съумяхме да се поздравим с победата, което бе най-важното", добави спецът.

"Трудно се играе при такава обстановка, що се отнася до точките, които пропуснахме да спечелим в предишните мачове. На феновете мога да кажа само едно голямо "Благодаря". Трябва да се отпуснем и да играем малко по-разкрепостено. Сега е нужно само да покажем какво можем", продължи Илиев.

"След гола можехме да продължим да търсим второ попадение, но се получи сковаване. През първото полувреме не дадохме шансове на гостите", коментира още треньорът на Берое.

"При Слави Жеков се вижда, че не е в идеална форма, но той поведе другите в днешния мач. Иван Горанов има качества и за него е добре, че игра 90 минути. Веселин Пенев е с изкълчване на глезена, но има време до другия мач", каза още Илиев.

"Със сигурност не съм щастлив, не ми е леко. В момента трудно мога да определя какво изпитвам", завърши треньорът на Берое.