Старши треньорът на “Левски” Илиан Илиев призна, че за пръв път откакто е в отбора, не е е готов с титулярния състав. Специалистът проведе редовния си брифинг пред двубоя с Локомотив (София), който ще се играе на стадион Славия в събота от 17:00 часа.

„За първи път все още не съм наясно със състава. Има някои дилеми, които трябва да разрешим. Това от една страна е добре, защото всички футболисти се чувстват съпричастни. Понякога някои от тях играят и на непривични позиции.

Разбира се, бих желал да използвам най-доброто в защитата, но засега това не ми се е случвало“, сподели наставникът на "сините".

Илиев кометира ситуацията с ганаеца Агиеманг Опоку, който отсъства от тренировките на “сините” вече 10 дни, както и слуховете за трансфер на национала Георги Миланов от Литекс в “Левски”.

"Ситуацията с Опоку е следната. Да, ние веднъж го пуснахме до Катар за определен период от време. После той поиска удължаване на престоя. Опоку наистина има проблем и той е сериозен. Отсъствието му е оправдано и ние сме наясно със ситуацията. Контактуваме с мениджъра му. По повод трансферите мога да кажа, че през лятото имахме интерес към Георги Миланов, но цената, която му е поставена от Литекс, и то основателно, е твърде голяма за нас", разясни треньорът на “Левски”.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА