Треньорът на “Левски” Илиан Илиев коментира за първи път от началото на подготовката в Кипър състоянието на отбора. Пред „Меридиан Мач" специалистът похвали старанието на играчите по време на тренировките.

„Доволен съм от отбора. Момчетата се стараят много в тренировките. Най-важното е, че на този етап се опазваме от контузии. Новите попълнения нямат проблеми с аклиматизацията. За мен няма нови и стари, а можещи и не можещи", обясни Илиан Илиев.

Според информация на „Меридиан Мач" от лагера на „сините" в Кипър трима от новите попълнения - Милен Василев, Стефан Велев и Михаил Иванов, вече са успели да се адаптират към “Левски”. Единствен защитникът Пламен Димов все още изпитва затруднения.
На въпрос: „Готов ли е “Левски” за първата си контрола", Илиан Илиев отговори: „Все още не мога да кажа. Дотогава има още няколко тренировки. Естествено ще търсим победи в предсезонните проверки, но играта е по-важна”.

Аарау е първият съперник на “Левски” за годината. „Сините" ще играят с швейцарците в събота от 15:30 часа в Ормидия.

”Левски” най-вероятно няма да привлече анонсирания от ръководството нов халф от чужбина. Както е известно, „сините" взеха четирима нови от „А" група - Милен Василев, Стефан Велев, Пламен Димов и Михаил Иванов.

Изпълнителният директор Иво Тонев обяви, че може да се вземе още един халф, който ще струва на клуба колкото четиримата от „А".група. Още тогава обаче от „Герена" уточниха, че този трансфер няма да е на всяка цена. Треньорът на “Левски” Илиан Илиев загатна пред „Меридиан Мач", че на този етап нова сделка не се очаква. „Няма развитие около селекцията", обясни специалистът.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ