Треньорът на Берое Илиан Илиев се надява срещу ЦСКА футболистите му да не допускат греши, както в мача срещу Локо (Сф), спечелен с 2:1. Отборът от Стара Загора гостува на "армейците" в Сливен в събота от 18:30 часа.

"Не може да се каже, че сме направили летящ старт, защото сме изиграли само един мач. Срещу Локомотив имахме малко късмет, допуснахме много елементарни грешки. Ще се опитаме да се противопоставим на ЦСКА. Нямаме цел задължителна победа", каза Илиев.

"На собствен терен познаваш всеки ъгъл на стадиона. Сливен е по-близо до Стара Загора, но доста хора в региона сигурно обичат ЦСКА и ще имат възможност да ги подкрепят. Също така имат и няколко местни момчета, които ще получат подкрепа", добави Илиан Илиев.

"Предимството на ЦСКА е, че имат по-обигран състав, защото започнаха по-рано от нас лятната си подготовка", каза още младият спец.

След днешната тренировка на Берое стана ясно, че нападателят Иво Паргов няма да играе срещу ЦСКА. Голаджията е контузен, което го вади от групата за мача. /БЛИЦ