Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след успеха с 3:0 над Крумовград в мач от шестия кръг в efbet Лига.

„Бяхме добре разучили Крумовград и трябваше да сме търпеливи, да въртим фланговете и да търсим пространството зад петия им защитник. Мачът се разви добре и сме доволни, че футболистите направиха това, което бяхме замислили“, заяви Илиан Илиев.

„Винаги е важно първият гол да падне. Крумовград се опитва да играе, пожелавам успех на Атанас Рибарски в следващия мач. Трудно е да избяга от сравненията заради добрите резултати през миналия сезон. Опитахме се да играем умно. Загубихме контрола на моменти, но съм доволен от футболистите“, каза още той.

„Последните два мача успяхме да обърнем от губеща позиция, което говори добре за характера на футболистите. За нас  треньорите е по-добре мачовете да се решат отрано. Лудогорец играе силно у дома, а ние трябва да бъдем отговорни и концентрирани в дефанзивен план и да използваме празните пространства в нападение“, заяви Илиан Илиев.

„Смените трябва да покажат повече самочувствие. Искаме да отбелязваме и повече голове. Трябва да имаме опции, защото първенството е дълго“, заяви той.