Старши треньорът на Берое Илиан Илиев обяви по време на заседанието на Надзорния съвет (НС) и Управителния съвет (УС), че е обмислил отправеното му предложение миналият четвъртък и гласуваното му доверие и е решил да приеме предложението да остане на поста старши-треньор на Берое в "А" футболна група. Предстои подписване на нов договор с Илиев и помощниците му Ивко Ганчев, Стойчо Драгов и Костадин Видолов, който ще продължи да бъде играещ помощник треньор на Берое.

Още утре Илиан Илиев ще предостави списък с желаните от него футболисти на среща между ген. Йордан Димитров и треньорското ръководство. На нея освен предполагаемите нови имена ще бъде обсъдено и с кои футболисти отборът ще се раздели.

“След предишната среща миналата седмица получих предложение, което обсъдих със семейството си. Днес на срещата си казахме доста неща, защото през миналата година между мен и доста хора от ръководството имаше някои недоизказани неща, което ме подтикна след мача с Любимец да кажа някои истини. Днес се разбрахме да продължа напред. Реших да остана по няколко причини. Първо, че сме в изключително добри отношения с ген. Димитров и другата причина е че с доста хора от НС и УС си казахме някои неща и решихме занапред да не бъде така както беше през тази година. Тези неща си остават между нас. Факт е че между нас имаше недоизказани неща. Мисля, че се разбрахме като мъже. Ще се опитам да се представим добре и в "А" група”, каза след днешната среща Илиан Илиев.

На днешното заседание на НС и УС на Берое бяха обсъдени още исканията към община Стара Загора за стадиона, като засега местните управници са дали положителен отговор. Следващата седмица във вторник или сряда ще има нова среща, на която ще присъстват ген. Йордан Димитров, Митко Динев и изпълнителният директор на "Мини Марица изток" ЕАД Иван Марков. На тази среща ще бъде обсъдена темата за осветлението на стадиона, по която ще започне работа. /БЛИЦ