Ръководството на Берое отказва да приеме оставката на Илиан Илиев, разбра БЛИЦ. Наставникът на тима от Стара Загора беше афектиран след загубата с 1:2 у дома от Черноморец и обяви, че е решил да се оттегли от поста си.

Наши източници разкриха, че Илиев е имал среднощна среща с шефовете си. До 4 часа в събота срещу неделя Михаил Боиндруков и Васил Драголов навивали наставникът да остане. Днес двете страни отново се срещнаха, след което стана ясно, че Илиан Илиев остава начело на Берое, шефовете не приеха оставката му. "Вярваме, че той е човекът, който може да извади отбора от трудния момент", споделиха от Берое.

Спортно-техническото ръководство ще проведе разговор с всеки футболист и се надява, че той ще бъде ползотворен както за клуба, така и за играчите. “Смятаме, че това е пътя и начина отборът да върви напред и в същото време разчитаме както винаги да ни бъде оказана помощ от нашия дванайсети играч – беройската публика. Благодарим за помощта и разбирането на феновете до момента и се надяваме да продължат в същия дух, защото Берое има нужда от тях", каза изпълнителният директор Васил Драголов.

БЛИЦ научи още, че е взето решение да се наложат солени глоби на футболистите, като някои от тях дори може да бъдат освободени./БЛИЦ