Илиан Илиев обяви, че само "Левски" и Лудогорец ще водят битка за шампионската титлата. По този начин варненецът отписа шансовете на ЦСКА, “Ботев” (Пловдив) и Литекс. Наставникът на “сините” разкри, че неговият тим ще играе атакуващ футбол в търсене на победата срещу Черноморец в неделя.
 
"Ако с Лудогорец побеждаваме, никой друг отбор няма да се включи в битката за титлата”, заяви Илиев.
 
"За да победим Черноморец, ще атакуваме от първата минута. Трябва да покажем желание и да играем по нашия начин, със самочувствие. Винаги има напрежение преди първия мач. Това е нормално, както и да си провел подготовка. Имаме доста опитни играчи и трябва да преодолеем това", каза треньорът на “Левски”, който е наказан за мача с Черноморец.
 
"Важното е, че всички играчи са здрави и можем да избираме. Наясно сме със състава, но има още една тренировка. Някои от новите се адаптираха по-лесно, други по-трудно. Искаме да ни помогнат и сега, но по-важното е да ни дадат дълбочина в състава”, допълни Илиан Илиев.
 
“Каквото и да ни предложат в Бургас, ние трябва да изиграем добре мача. Имаме респект към отбора на Димитър Димитров и към него самия. Те играят много добре в защита, но имат проблем при реализирането на положенията си. Следили сме подготовката им. Играят много добре на контраатаки. За да не победиш, нещо ти е липсвало. Знаем, че напусна Яник Боли", обяви 44-годишният специалист.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ