Старши треньорът на “Левски” Илиан Илиев остана доволен от минималната победа над Пирин (Разлог) с 1:0 в мач-реванш от 1/16-финалите за Купата на България. “Сините” имаха преднина от 3 гола след първия мач и подходиха лежерно към двубоя, а Илиев заложи на няколко млади момчета от школата. "Синият" наставник отново се оправда за слабата игра на своя отбор със затварянето на противника и лошия терен в Разлог.


"Хубавото е, че продължаваме напред. Първият резултат ни даваше спокойствие, затова оставихме доста от основните играчи да починат. Пуснахме млади момчета, по-голямата част от които оправдаха доверието", заяви Илиев.


"Не искам да влизам в детайли на играта, но Пирин не искаха да загубят и си играха цял мач в тяхната половина. Трудно ни бе да бъдем агресивни, трябваше търпение, а и теренът не бе в най-доброто си състояние. Може би фактът, че започнахме с много млади момчета, се отрази на играта ни".


"Силва вкара гол, но може много повече, когато трябва да търси топката. Днес имахме много центрирания в наказателното поле, той трябваше да атакува и да търси повече топката", завърши специалистът.