Футболистите на “Левски” заминаха днес за първия си лагер в Кипър. "Сините" ще се подготвят в курорта Агия Напа до 31 януари, където ще изиграят две контроли.

Голяма част от въпросите на летището към Илиан Илиев бяха свързани със селекцията. До момента “Левски” привлече четирима нови – Михаил Иванов, Милен Василев, Стефан Велев и Пламен Димов. По последна информация клубът преговаря с Кевин Бру, който е опция за полузащитата.

“Левски няма да привлича нови футболисти на всяка цена и няма да харчи неразумно пари. Малко е трудна ситуацията с този футболист. Готови сме да платим някаква сума, но не и завишена. Искаме, но не и на всяка цена. При нас няма реки от пари, а има бюджет, в който искаме да влезем и не бива да надвишаваме. Знаем колко можем да заделим за такъв футболист и ако е повече, няма да го привличаме”, коментира Илиан Илиев на заминаване.

“Взехме Стефан Велев, имаме и други играчи. Новият футболист трябва да бъде качествен и да повиши класата, а не само да кажем, че сме го взели. Надявам се всички нови да помогнат в битката за шампионската титла. Те познават повечето момчета от предишните си клубове и от националните отбори, а и знаете, че ние винаги сме приемали добре новите играчи", допълни наставникът.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ