Напусналият Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев е пред завръщане в Берое. БЛИЦ СПОРТ научи, че ръководството на клуба вече се е свързало със специалиста, който е любимец на феновете в Стара Загора. И неслучайно Илиан е обичан под Аязмото.

48-годишният треньор донесе една от най-големите радости в последните години на беройската публика. Варненецът беше начело на отбора в два периода - първо през сезон 2006/07, а след това от 2008 до 2012 г. През 2010-а Илиев изведе Берое до спечелването на историческата първа Купа на България след победа над Черноморец (Поморие) на финала.

БЛИЦ СПОРТ научи, че ръководството на Берое е готово да изпълни исканията на Илиан и той да наследи поста на принудения от феновете да си тръгне Александър Димитров. Очаква се назначението на Илиев да бъде съгласувано с фенклуба.

"Дори не е нужно шефовете да питат феновете. Всички знаем кой е Илиан Илиев и колко много е дал на Берое. Той е точният човек в този момент и се надяваме отново да стане треньор на любимия ни отбор", коментираха ентусиазирани фенове на Берое пред БЛИЦ СПОРТ.
Пламен СЛАВОВ, БЛИЦ СПОРТ

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига