Сериозни раздори са се получили в Берое, като резултат от трансферната политика. Треньорът Илиан Илиев призна, че се е сдърпал с един от шефовете Дамян Георгиев.

“Една от причините да се скараме вчера с Дамян Георгиев беше тази, че го попитах какво са решили с Управителния съвет на ветераните за турския кандидат-купувач и той ми отговори, че трябва да питат Общинския съвет. За трансферите защо не се допита до същия този Общински съвет, а бързаме да продаваме все едно сме на борсата и цената ни пада? “, заяви Илиев в интервю за beroe.eu.

Той се ядосва за трансфера на Иво Иванов в Левски. “За нас това не е добре. Бяхме се разбрали с Дамян да не бързаме. Преди седмица дадохме разрешително на един мениджър да преговаря с Омония (Кипър). Там парите за клуба щяха да са доста повече”, добави разочарованият специалист.

"Атанас Атанасов ми обеща че остава, но трябва да подпише договор, а и е поставил условие да му се изплатят всички дължими суми, което още не е направено, а тези неща са отговорност на ръководството. Наско чака, но никой от клуба не е говорил от 2 седмици с него", разкри треньорът./БЛИЦ