Треньорът на Берое Илиан Илиев остана огорчен от безидейната игра на футболистите си при поражението с 2:4 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

"Трудно се говори след седма поредна загуба. Головете бяха от наши грешки, а това си го говорим през цялото време. Не може да се оправдаваме с напрежение и липса на точки. С това, което показахме след втория гол на Локомотив, няма да стане. Аз съм този, който последен трябва да се отчая. Треньорът съм на отбора. Такова нещо не ми се е случвало никога, само аз си знам какво ми е", коментира Илиев.

"Трябва да показвам на играчите, че не ме интересуват резултатите. Имахме разговори с новите собственици. Те казаха, че продължаваме да работим независимо от резултатите. Хубавото е, че след тези години Берое най-накрая си намери стабилен собственик. Но за нови футболисти не можем да говорим. Трансферният прозорец е затворен. В следващия кръг гостуваме на Монтана. Програмата досега не ни помогна. Отборът трябва да се вдига, да печелим точки. Предстоят 8 мача, които са теоритично по-лесни. Ако продължаваме с това поведение и да се играе със страх, няма да се получат нещата. Феновете ни подкрепиха и след 6 загуби. И в добри моменти ни поддържат, и сега - в лоши, пак са зад нас", каза още разочарованият треньор на Берое.