Старши треньорът на “Левски” Илиан Илиев обяви, че единственото му притеснение преди дербито със Славия в събота е състоянието на терена на “белите”. Той разкри, че Кристовао Рамос и Базил де Карвальо са възстановени от контузиите.
 
“Преди мача със Славия не съм притеснен от лошото време, а от състоянието на терена. В това време е нормално игрищата да не са в добро състояние. Очаквам, че ще се получи битка. Ще се настроим за повече борба, но това е част от футбола. В такива мачове трябва да се показва повече характер. Ако играехме на нашия терен, щяхме да сме по-спокойни", заяви Илиан Илиев.
 
“В последно време не сме имали проблеми с контузени. Имахме притеснения около Кристовао Рамос, но мисля, че ще е готов за мача. Базил де Карвальо е на линия. Вчера му направихме прегледи и нямаше никакви проблеми”, допълни треньорът на “Левски”.
 
"В Славия има промяна след треньорската смяна и това се видя в мача с Ботев (Пловдив). Целта ни е да вкараме ранен гол и да продължим серията си от предишните мачове. Добре ще е да спечелим лесно, но това е труден мач", допълни Илиев.
 
"Антонио Вутов е много скромно момче. Похвалите може да му влияят. Опитваме се до го държим здраво стъпил на земята. Казваме му да тренира и да продължава да работи", завърши треньорът на “сините”.