Треньорът на "Левски" Илиан Илиев сподели след контролата с Дукла (Прага) - 2:2, че е добре да има подобни мачове, които да приземяват играчите на земята.

„Разделихме отбора на две и затова си проличаха две различни полувремена. През първата част бяхме неагресивни в защита, това се видя и при двата гола. От мача с Локомотив (Москва) (б.р. - победата с 2:0) летим някъде в облаците и добре, че има такива моменти от мачовете, за да ни приземи. Мачът с Локомотив мина и замина, а ние продължаваме да живеем в идилия, че сме голяма работа. Но всеки трябва да доказва мястото си в отбора“, сподели пред "Гонг" наставникът на "Левски".

„Контролата все пак е полезна. В понеделник направихме особено тежка тренировка и затова грубо казано поразмесихме отбора. Гари Родригес е нормално да е по-добре от останалите футболисти. Като натоварване е добре“, добави Илиев.

„Димитър Везалов можеше да играе и днес, той се влага много. Имаше една лека болка в коляното, тя отшумя, но решихме да не го пускаме", завърши наставникът на "Левски".

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ