Треньорът на Берое Илиан Илиев се надява тимът му да направи хубав мач срещу ЦСКА. Двата тима се срещат в събота (17 септември) от 16,30 часа в Стара Загора. Младият специалист, който ще напусне поста си при загуба призна, че в отбора има напрежение. То се дължи на лошия старт в шампионата и петте поредни поражения.

"ЦСКА е дразнител за нас, но ние трябва да вкараме повече характер и битка в мача. Ако това се получи, ще изпъкнат и футболните качества на играчите. Срещу ЦСКА трябва да играем с мисъл. Най-важното е да не правим непредизвикани грешки. В оставащите дни до мача ще работим по отделните звена и ще разузнаваме играта на съперника”, уточни Илиев.

Той призова феновете да напълнят стадиона и да подкрепят отбора. "Не мога да гадая как ще се развие мача с ЦСКА. Каквото е писано, това ще стане. Ние от треньорския щаб ще се опитаме да свалим напрежението от футболистите, а доколко сме успели, ще се види по време на двубоя", каза още Илиев.

Диан Генчев пропуска срещата с “армейците”. Той все още не е възстановен напълно от мускулно разтежение, въпреки че вече тренира с отбора.