Наставникът на “Левски” проведе редовния си брифинг преди 4 кръг на “А” група. “сините” посрещат утре Черно море, а мача е от 20:00 часа. Наставникът сподели, че продължава да търси централкен защитник, с който да подсили отбора.

"Ловински няма нищо общо с Диамутен. В момента има среща между Диамутен и ръководството. След нея ще се знаят повече подробности. Това момче е свободен агент, ние търсим централен защитник, но ще видим дали ще го вземем след 31 август", заяви Илиев за дошлия на проби френски футболист.

Специалистът призова футболистите си да действат на по голяма скорост в мача срещу Черно море.

"Със сигурност ще искаме да променим нещата от мача с Монтана. Трябва да вкараме повече скорост, защото отборите имат проблеми срещу нас, когато играем на скорост. Това се отнася и за нашия тим.

Доста пъти съм играл срещу Черно море, но имам сантименти и симпатии към този отбор. Срещата срещу Черно море ще е като с Черноморец. Могат да изненадат всеки отбор. Миналата година победиха Лудогорец. Ако подходим отговорно и агресивно, ще ни е по-лесно. Ако оставим мачът да ни води, ще ни е трудно.

Гледали сме Черно море, почти нямат промени в отбора. Имат хора, които могат да се защитават добре и такива, които могат да атакуват - Жоро Илиев, Дончо Атанасов…”, сподели “синият наставник.

“Не сме решили дали да правим промени в стартовия състав, но знаете какви са опциите - трудно ще прибегнем до промени. След отпадането ни от Лига Европа започнахме от нулата - даже под нулата. В цялата тази ситуация видях, че има хора с характер, които могат да излязат от нея. Футболистите успяха да спечелят три победи, което не е много, но това е пътят. До този момент се справят добре. Играчите трябва да знаят, че те са главните хора и всичко зависи от тях. Дано продължат по същия начин", завърши Илиан Илиев.