Старши треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика - Илиана Раева бе гост-водещ в “Шоуто на Слави” и изрази възмущението си от начина по който Тодор Батков и Иво Тонев управляват любимия и футболен отбор – “Левски”.

"София е необикновен град. Тук на всеки 120 квадратни метра може да се видят повече изгонени треньори на “Левски”, отколкото бездомни кучета", започна иронично Раева, след което продължи:

""Левски" ми е най-любимата тема. Ще се възползвам от правото си на водещ в "Лигата на необикновените” и ще кажа нещо, което ме вълнува и то е много сериозно. Аз съм жена и винаги съм слагала на пиедестал силния пол. Винаги съм се чувствала комфортно в патриархалния свят, но от скоро съм вбесена.

На 12 януари Иво Тонев каза следното: От днес аз съм изпълнителен директор на "Левски". Аз съм завършил икономика и в тотото управлявам 140 милиона годишно. Аз ще отговарям за всичко в клуба. Моя отговорност е да направя "Левски" най-добрия отбор в България, не само ще опитам, но ще го направя. Край на цитата!

Към днешна дата "Левски" е пети в "А" група и е на 10 точки от ЦСКА. Записа уникални мачове, като този срещу Локо (Пд), когато от 2-0, накрая падна с 2-3! И разбира се вече са виновни само играчите! И сега щяло да има чистка на десетина играчи поради некадърност. По разбираеми причини съм много, но не можете да си представите колко много навътре в нещата, които стават в "Левски". А пародията, която се твори от абсолютно всички действащи лица днес е покъртителна! Толкова лъжи, страх и слагачество не съм виждала и в най-мръсните задкулисни игри.

Много глупости се изговориха за това - защо съпругът ми Наско Сираков не е в "Левски". В други клубове, които не са толкова проядени до такава степен от комплексарщината и абсолютната непрофесионална несъстоятелност, подобна личност като Наско Сираков ще бъде поставена на пиедестал. И това не е защото ми е съпруг. Бъдете сигурни в това. Някои дори не признават нито головете му, нито титлите му, нито четвъртфиналът в Европа, нито влизането в Шампионската лига. Според тях той не е давал на клуба, а само е вземал. И не е бил давал лични пари за клуба. Това вече е невиждана глупост!

Няма професионален футболен клуб в света, който да изисква от изпълнителният директор да дава лични пари за клуба. Не съм чувала спортния директор на Реал Мадрид - Хорхе Валдано да издържа с парите си отбора. Или пък Байерн Мюнхен да иска пари от Румениге. Осигуряването на финансите е работа на собственика на тима, а изпълнителният директор не трябва да е човек, който да се страхува да каже истината на собственика и да се узърта като мишка покрай него!”, завърши съпругата на Наско Сираков.