Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на легендата на Левски Наско Сираков – Илиана Раева, изрази своето задоволствто от това, че Васил Божков влиза в клуба от "Георги Аспарухов". Според нея бизнесменът е друга класа и може да постигне много успехи с Левски. 

„В момента не гледам футбол в България, но мога да кажа за Васил Божков, че това е възможно най-сериозният човек, който абсолютно вярвам може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб“, започна Илиана Раева пред журналистите по време на контролното на гимнастичките. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Васил Божков е първият човек, който ми помогна в художествената гимнастика, когато направих клуб "Илиана". Много сериозен човек. Съвсем друга класа човек, като ги сравнявам с предишните, спуснати по незнайно каква причина, да не им споменавам имената.

Левскарите трябва да са много щастливи, всички, които сме от Левски, трябва да сме щастливи с една такава новина – Васил Божков е друга класа. Той е човек, който може да направи много. Аз лично съм много щастлива, че е там, както и Павел Колев – той е голяма класа“, допълни съпругата на Наско Сираков.