ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Новият президент на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева коментира съпруга си Наско Сираков и причината той да не е в “Левски”.

“Наско е човек, който доказа, че ръководи по начин, по който не позволява да се излиза извън рамките на футболната игра. Той не е удобен, не позволява на хора некомпетентни за футбола да вземат футболни решения. Дори на собствения си шеф, имам предвид Тодор Батков, той казваше да не взима отношение във футбола. За мен, категорично, некомпетентни са (б.р. – има предвид настоящите шефове на “Герена”). Наско може с всеки един да се разбере. Проблемът е, че не е удобен. Той е голяма сянка за това ръководство. Нека бъдем точни, той се съобразява с авторитетите, той държи за развитието на футбола и нищо странично. Който не разбира, не му дава шанс”, коментира Илиана Раева в БиТиВи.

“Черното тото” трябва да се спре, това е най-страшното за подрастващите футболисти, за развитието на спорта. “Черно тото” ще започне да съществува и в други спортове. Съдиите във футбола не могат да минат покрай тези в художествената гимнастика, нашите са нямам думи. В последните години съдийството е реално и обективно”, завърши чаровната специалистка./БЛИЦ