Треньорът на Берое Илиан Илиев очаква тежък мач със Славия. Срещата от 18-ия кръг на "А" група е в неделя от 15:00 часа на стадиона под Аязмото.

"Мачът със Славия не е финал. В средата на терена и в атака те имат много добри футболисти. Разполагат с 20 равностойни играчи и това е голямо предимство за тях. Както ние, така и те допуснахме неприятни загуби в миналия кръг. Така че предстоящият мач ще е труден, ще има напрежение", каза Илиан Илиев.

"Миналата година играхме за удоволствие, а сега играем за точки и затова загубихме в Ловеч. Ето защо ще се опитаме да извадим от главите на футболистите мисълта, че непременно трябва да спечелим трите точни. В неделя излизаме, за да играем за удоволствие. Този мач не е финал", добави треньорът на Берое.

От групата на Берое със сигурност отпада контузеният полузащитник Георги Божанов. Опорният халф Петър Костадинов също е с травма, но едва утре ще стане ясно дали той ще попадне сред 18-те.

Евгени Йорданов също не е възстановен напълно и почти сигурно няма да бъде титуляр, но ако е необходимо, може да се появи в игра на по-късен етап от срещата. /БЛИЦ