Треньорът на "Левски" Илиан Илиев похвали футболистите си след убедителната победа със 7:1 над Етър.

"Със сигурност съм доволен от резултата, но искам повече постоянство. Единственото нещо, което има казах на почивката при 3:0, е да изпитват удоволствие от играта и да забавляват публиката. Неприятно е, че допуснахме гол, но и противникът също положи усилия. Доволен съм от футболистите, че на моменти се опитваха да правят неща, с които да доставят удоволствие. В доста мачове излизаме затормозени, че трябва да постигнем даден резултат", коментира Илиев.

"Антонио Вутов не е от тези момчета, които обичат блясъка. Или поне още не е заобичал тези неща. Надявам се да остане здраво стъпил на земята и да разбере, че има още много работа, за да вдига нивото и да помага на "Левски", каза Илиев за 16-годишния талант, който вкара гол на Етър.

"Дали има смисъл от такива мачове и дали групата трябва да бъде намалена, трябва да ги коментират други хора тези неща. За нас беше добре, че Етър се опитаха да играят. Когато на нас ни предоставят пространства, е лошо за противника", добави спецът.

Илиев сподели и мнението си за дербито "Ботев" (Пловдив) - Лудогорец, което шампионите спечелиха с 1:0 не без подкрепата на съдията Таско Тасков.

"Гледах мача, не искам да коментира претенциите на домакините. Само искам да видите колко мача е свирил Таско на Лудогорец през миналата година", коментира наставникът на "Левски".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА