Треньорът на Берое Илиан Илиев остана доволен след спечелените три точки в Севлиево. Избраниците му победиха с 1:0 Видима-Раковски в срещата от 24-ия кръг и записаха втори пореден успех в "А" група.

"Момчетата изиграха мача, както искахме. Трябваше да сме спокойни. Футболистите на Видима се прибраха в собствената си половина, за да очакват контраатаки. През първото полувреме трябваше да коригираме контрола над топката. Можеше да решим мача с втори гол, но не успяхме. Играхме така, както искахме и както изискваше ситуацията, тъй като заради ситуацията, в която се намира Видима, искаше да ни победи на всяка цена", коментира Илиев след двубоя в Севлиево.

"Важното е всички футболисти да помагат на отбора, да изпълняват задълженията си. Няма да коментирам представянето на конкретни имена. Важен е следващият мач, дали сме се спасили не е важно", каза още Илиев, след което говори и за новата си работа - "Левски": "Не искам да коментирам "Левски". Доста глупости се изписаха за това какво ще се случва, а те не са верни. Няма да ги опровергавам, защото ще излязат други. Има доста време."