Треньорът на "Левски" Илиан Илиев ще забие на пейката за неопределено време бразилеца Марсиньо. Халфът е вторият футболист, който влезе в "черния списък" на наставника на "сините". Преди него там се озова друг представител на лятната селекция - Агиеманг Опоку. Ганаецът си навлече гнева на спортно-техническия щаб заради постоянните контузии, нисък футболен интелект и неумение да се впише в атмосферата на "Герена". Марсиньо усилено върви по стъпките на африканеца.

От "Левски" разкриха, че Илиан Илиев е изключително разочарован от играта на бразилеца в официалните мачове. Той е обявил това пред ръководството на клуба, пише "Меридиан Мач". Специалистът е възмутен най-вече от мързела на 31-годишния футболист на терена.

Това контрастирало рязко с факта, че халфът е играл много силно в предсезонните контроли. Очаква се бразилецът да бъде на пейката за мача с "Ботев" (Пловдив) в неделя. Ако той не се разиграе, след това решение на треньора, Марсиньо ще бъде освободен през зимната пауза в шампионата.

На мястото на бразилеца титуляр срещу "канарчетата" се очаква да е Христо Йовов, който се бори с травма.

При невъзможност Бижутера да играе, пред Илиев има вариант Жоао Силва да е на върха на атаката, а зад него да бъде Базил де Карвальо.