Помощник-треньорът на Черноморец (Бургас) Илия Груев позна кой ще бъде съперник на "акулите" на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Асистентът на Красимир Балъков спечели импровизираните прогнози, организирани в клуба.

"Смятам, че жребият е добър за нас. Добруджа е отбор от "Б" група, който играе приятен футбол. Имам много хубави спомени от стадиона в Добрич от близкото минало като футболист", заяви Груев.

"Домакините играят агресивно, но без грубости, което предполага, че на 4 декември ще се получи един добър футболен мач. В момента Добруджа е във форма и се представя на ниво в шампионата. Ние ще се подготвим максимално отговорно за този двубой, тъй като противника е сериозен. Географски погледнато жребият също е благоприятен. Добрич не е далеч и се надявам много привърженици от Бургас да дойдат, за да гледат последния мач за годината на нашия отбор", добави Груев. /БЛИЦ

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/8-ФИНАЛИ

На 4 декември (събота) от 13:30 часа
Етър (Велико Търново) - Славия

Пирин (Благоевград) - Калиакра (Каварна)

Локомотив (Пловдив) - Миньор (Перник)

Добруджа (Добрич) - Черноморец (Бургас)

Черноморец (Поморие) - Литекс

Ком-Миньор (Берковица) - Черно море

На 8 декември (сряда) от 13:00 часа
"Левски" - Берое

Малеш (Микрево) - ЦСКА

Заб.: Победителите се излъчват в елиминации в една среща. При равенство в редовното време се играят две продължения по 15 минути, а при ново реми в края на продълженията се изпълняват дузпи.