Халфът на Локо (Мездра) Илия Илиев заяви, че иска ЦСКА да стане шампион, но това едва ли ще стане. „Не е тайна, че съм привърженик на ЦСКА и искам „червените” да станат шампиони, но това едва ли ще стане. Литекс има най-силният отбор и съм убеден, че те ще триумфират в края на първенството,” каза футболистът, който бе награден за играч на 12 кръг в “А” група.
 

„Чувствам се добре в Локомотив (Мездра) и мисля, че нещата в нашия клуб ще се оправят. Не е тайна, че ръководството ни дължи по една заплата и една премия, но ни обещаха до две седмици да ни се издължат,” допълни Илиев. „Нямам шанс за националния отбор, защото все пак съм 33 години. Щом не ме повикаха за контролата със Сърбия, при условие, че показах добри игри, вече не си правя илюзии за представителния ни тим”, завърши халфът.


Нападателят на Литекс Крум Бибишков пък бе обявен за най-добър играч на 13-ия кръг в “А” група. „Целта ни е да станем шампиони и можем да я постигнем, тъй като имаме най-лесна програма от всичките ни конкуренти. Освен това искаме да защитим и Купата на България,” каза Бибишков./БЛИЦ