Етър започва да развива и женски футбол, съобщи пред spport-vt президентът на клуба  Александър Нанков. Девойките ще бъдат тренирани от легендата Илиян Киряков и ще имат всички условия да се занимават с любимия си спорт.

Всички желаещи на възраст до 14 г. могат да се запишат, но няма да бъдат връщани и по-големи. Записването става на тел. 0879 141 442. „Имахме срещи с проф. д-р Лъчезар Димитров, директор на Треньорската футболна школа на БФС и бивш ректор на НСА, както и с президента на Аматьорската футболна лига Румен Вълков и обсъждахме развитието на женския футбол. Всички записали се в Етър девойки ще получат екипировка и ще им бъдат осигурени необходимите условия. Не само ще водим подготовка, но и ще участваме в турнири, ще имат достатъчно възможности за изява в този спорт“, коментира треньорът Илиян Киряков.

От Етър уточниха, че не търсят никаква конфронтация с вече съществуващия от 10 години във Велико Търново женски футболен клуб Болярки и са готови двата клуба да си помагат и съдействат.

plakat_jeni.jpg