Известният привърженик на Локомотив (Пловдив) Илко Дойчев, по-известен като Илко Фена, изненадващо се появи днес на "Герена". Там, където миналата есен любимият му тим донесе невероятна радост, побеждавайки с 2:1 "Левски".

Илко дойде да прибере някакъв багаж на доскорошния му любимец Базил Де Карвальо. Той изчака да свърши заниманието на нападателя и кибиците на "Герена" решиха, че е дошъл да си го вземе обратно на "Лаута", пише "Гонг". Още повече, че и Мадам Ба обикаляше около терена и това допълнително караше феновете на "Левски" да се майтапят, че Базил се връща в Пловдив.

"А, не, няма да си го взивам. Вече е ваш", успокои Илко привържениците на "сините".

"Желая му от все сърце да е жив и здрав. Пожелавам му успехи с "Левски" и винаги сърцето на Базил да си остане "черно–бяло". Той знае отношението ни към него. Ние вече чакаме в Локомотив да дойде новият Дембеле или Де Карвальо. Вярвам, че ще се появят и ще ни радват. Още от събота ще съм в Сандански в близост до любимия тим. Базил няма да си го взема, но ще закарам до Пловдив неговата мениджърка Мадам Ба", добави Илко Фена, който се срещна и с другите бивши "смърфове" Йордан Милиев и Кирил Акалски.

Илко дочака Базил и си го "взе", за да отиде до общежитието, за да прибере багаж на играча. /БЛИЦ