Името на Александър Томаш за треньор на ЦСКА отново е на дневен ред. До преговори с него ще се стигне, ако настоящият наставник Любослав Пенев откаже да остане начело на отбора. Разбира се, преди всичко Апелативната комисия ще трябва да обяви в понеделник, че "армейците" получават лиценз за новия сезон.

Вероятност Пенев да остане и през следващата година обаче също съществува. Това е и желанието на Петър Манджуков. Очаква се бюджетът за треньорския щаб, с Любо начело, да бъде малко над половин милиона лева. Нещо, което би задържало бившия национален селекционер и екипа му.

Томаш обаче е вариант в случай на необходимост да се задейства План "Б". Той познава отлично клуба и традициите, тъй като игра на "Армията" от 1998 до 2004 година. Треньорската му кариера започна през 2012-а като помощник в Берое. Сезон по-късно той застана начело на втородивизионния Банско.

В първата си година като старши треньор тимът финишира пети в "Б" група, а през този се нареди четвърти. При назначаване на Томаш и екипа му със сигурност бюджетът ще бъде далеч по-малък от този, който е предвиден за щаб с Любо Пенев.

Името на Томаш се спрягаше за поста и когато Стойчо Младенов подаде оставка. Тогава обаче новото ръководство на "червените" предпочете да заложи на Галин Иванов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015